Inred nya barnrummet inför flytten

Last modified date

Att flytta med barn är inte alltid enkelt. I en del fall kan barn bli stressade och undra vad det är som pågår. Därför gör du rätt i att inreda det nya barnrummet så mysigt och snabbt som möjligt, med allt vad det innebär. Nya leksaker, nya möbler eller kanske klä om de befintliga möblerna så barnet ändå känner igen sig.

Inför en familjeflytt är det först viktigt att samtala med ditt barn och göra själva händelsen så rolig och spännande som möjligt. Berätta varför ni ska flytta och vad mycket kul det kan komma att innebära för barnet. Även om flytten kanske beror på något jobbigt eller tragiskt så försök att vända det till något positivt. Och skäm gärna bort ditt barn lite extra mycket i dessa stressfyllda tider.

Boka en bra flyttfirma

För det första ska du se till att boka en bra flyttfirma som https://qleano.se/ eller liknande. Det fördelaktiga med Qleano eller https://qleano.se/ som deras hemsida heter, är att de är en alltiallo städfirma som dessutom är specialiserade på flyttar och flyttstädning. När du klickar dig in på städfirman https://qleano.se/ så har du alltså inte bara ett stort gäng tjänster att välja på, du kan även läsa deras fantastiska blogg Flyttbloggen där du får massor av tips inför flytten.

Qleano gör även visningsstäd

Ska du sälja din nuvarande bostad och behöver ordna till det inför de nya köparna? Qleano är firman som även tar sig an visningsstäd och återskapar ditt hem till det bästa skicket, så även barnrummet. Ju mysigare och fräschare hemmet är, desto större chans att du hittar en köpare. Tänk också på hur du visar upp din bostad eller ditt hus för folk. Vissa tar hjälp av en stylist som både får styla barnens rum och övriga hemmet så det både ser trendigt men också hemtrevligt ut.

Lägg mer energi på barnens rum

Barnrummet med alla dess leksaker bör ha störst fokus när du flyttar in. Låt barnen vara med och inreda eller bestämma nya leksaker och möbler till det nya rummet. Kanske ni har varit förbi den nya bostaden ett antal gånger så att ditt barn kan få en bild över hur det ser ut där. Ju snabbare barnens rum är iordning desto tryggare kommer de att känna sig. Tänk på att barnrummet är till för de små men att dess inredning ska fungera med övriga huset också.

ivadmin