Tre leksaksmässor du måste besöka

Leksaker är något som främst associeras med bebisar och små barn, men leksaker kan även intressera många ungdomar och vuxna. Idag finns det mängder med vuxna som både använder leksaker och samlar på dem som en hobby.

Är du en riktig leksaksfantast rekommenderar vi dig att besöka en populär och rolig leksaksmässa. Det finns flera mässor som anordnas i Sverige, så att du kan hitta en nära dig. Har du ett företag kanske du själv vill köpa ett professionellt mässbord så att du kan ställa ut dina produkter och få kontakt med nya potentiella kunder. Hos Printer.se har du inte bara möjlighet att beställa häftiga profilprodukter, utan du kan även kontakta företaget för att få hjälp med mässbord med logga.

Leksaksmässorna du inte får missa

Vad är det då för leksaksmässor som du inte får gå miste om? Vi rekommenderar att du besöker alla om du har möjlighet och din ekonomi räcker till. Dock ligger de på skilda platser i landet och vi förstår om det blir svårt att hinna med alla.

  • Leksaks & Vintage Mässa
  • Leksak & Samlarmässan i Solnahallen
  • Göteborg Modell & Hobby Mässa

Leksaksmuseer i Sverige

Om du har missat datumen för mässan eller vill titta på vintageleksaker året runt kan ett leksaksmuseum vara lösningen för dig. På Leksaksmuseet i Stockholm hittar du mängder med fantastiska leksaker från förr och nutid, men du kan också besöka Tidö Leksaksmuseum såväl som leksaksmuseet i Orsby. Är det dockor och nallar som ditt hjärta brinner för rekommenderar vi Alingsås Dock & Nallemuseum.

kalle