Ge bort Harry Potter i födelsedagspresent

Last modified date

Om du letar presenttips till ett barn är Harry Potter saker perfekt att ge bort. Även om barnet inte är en Harry Potter-älskare kan hen lätt bli det av alla fina grejer och den fängslande historien om Harry Potter. Harry Potter är några av de mest hyllade och omtyckta böckerna och filmerna i modern tid. Harry Potters värld tilltalar väldigt många barn och det finns alla möjliga saker att ge bort med Harry Potter-tema. Det finns allt från pennor och kortspel till dricksglas och 3D-pussel. En nyckelring, pennor, gosedjur, en mugg eller ett kortspel är perfekta presenter till barnkalaset. Harry Potter passar både tjejer och killar.

 

Tips på presenter med Harry Potter som tema

 

Om hen inte redan har böckerna är det en superbra idé att starta där. Om du vill ha den perfekta presenten ska du ge bort ett Harry Potter-legokit. Det är lite dyrare men det är en present som kommer uppskattas. Det finns massor med skolmaterial som pennor, anteckningsböcker, pennfodral och skolväskor. Det finns i olika varianter och utföranden. Det finns även olika tröjor och t-shirts som kan vara uppskattade. Det finns tröjor med sköldar från de fyra Hogwarts-hemmen. Det finns även olika sällskapsspel med Harry Potter-tema, frågespel och olika kortspel. Om barnet som ska få presenten redan har en massa saker med Harry Potter-tema kan det vara bra att försöka komma fram till vad hen önskar få till sin samling. Det är inte jättekul att få en dubblett av något som hen redan har.

 

Utgå ifrån barnets personlighet när du väljer present

När du ska ge bort presenter till ett barn är det bra att tänka på vem barnet är. Något som passar till den ena passar verkligen inte till den andre. Tänk på hens personlighet och låt den vara ledande. Känner du inte barnet jättebra är praktiska presenter bra som badhandduk, pennor, strumpor, böcker och anteckningsbok perfekt att ge.

ivadmin